Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenamsterdam.nl


  Paragnosten hulplijn in Amsterdam. Paragnosten bieden u inzicht in werk, toekomst en de liefde.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  We hebben elkaar zojuist gesproken, heel aangename dame!
Zegt wat ze voelt.
Bedankt.




Ervaring van Rita met paragnost Karlien   Ervaring van Rita met paragnost Karlien   Ervaring van Rita geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  ik wil Laila bedanken voor de eerlijkheid, haar geduld en goed advies. Al je inzichten en adviezen waren zeer goed.




Ervaring van Norah met paragnost Laila   Ervaring van Norah met paragnost Laila   Ervaring van Norah geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Fijn gesprek. goede raad. Zij is echt een topper, de voorspellingen komen echt uit .




Ervaring van Marcha met paragnost Yuorah   Ervaring van Marcha met paragnost Yuorah   Ervaring van Marcha geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoe
  Ervaring met paragnost Zoe
  Ik schrijf nauwelijks een getuigenis.
Maar ik heb Zoe gisteren gesproken en ze gaf aan dat aan het einde middag of avond met de persoon voor wie ik belde, al weer contact te hebben.
Hij appte en belde mij zelfs 2x op, middag en avond!
Echt goed gezien, dus hoop ook dat er wat vooruitgang tussen ons komt. Dankje wel!




Ervaring van Natas met paragnost Zoe   Ervaring van Natas met paragnost Zoe   Ervaring van Natas geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa is echt een topper! Absolute aanrader. Ziet alles heel scherp. Ze is liefdevol, krachtig en geeft je energie.
Bij het beantwoorden van vragen is ze to the point. Alles wat ze zei is uitgekomen. Een lieve engel!




Ervaring van P met paragnost Louisa   Ervaring van P met paragnost Louisa   Ervaring van P geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost KC
  Ervaring met paragnost KC
  Kc is geweldig. Kan breed kijken en slaat constant de spijker op de kop. Dankbaar.




Ervaring van Anja met paragnost KC   Ervaring van Anja met paragnost KC   Ervaring van Anja geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Heb je voor de eerste keer gesproken en ik kreeg meteen een goed gevoel bij haar. Ze vertelde dingen die ze absoluut niet kon weten. Ze zag dingen die sommige collegaís niet zagen. Ik kon perfect plaatsen wat ze zag in de kaarten. Voor mij een hele goede ervaring en voor jou een nieuwe klant erbij.
Ik kom zeker nog bij jou terug.
Lieve groetjes K.




Ervaring van K met paragnost Isha   Ervaring van K met paragnost Isha   Ervaring van K geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoe
  Ervaring met paragnost Zoe
  Hoi lieverd, ik heb jou daarnet even gesproken. Bedankt om me weer gerust te stellen lieverd. Je blijft bij je eerdere voorspellingen. Ik vertrouw erop want eerdere voorspellingen waren ook uitgekomen.
Voor diegene die je nog niet hebben gebeld, zeker doen, ze is het waard!
Alle sterren voor jou.
Lieve groet Kaat ( tiktak) waarover ik je net vertelde.




Ervaring van Kaat met paragnost Zoe   Ervaring van Kaat met paragnost Zoe   Ervaring van Kaat geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roma-Tari
  Ervaring met paragnost Roma-Tari
  Alles klopte. Alles is uitgekomen
Geweldig super, top
Dank voor je steun en geduld.




Ervaring van A... met paragnost Roma-Tari   Ervaring van A... met paragnost Roma-Tari   Ervaring van A... geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Biba
  Ervaring met paragnost Biba
  Wat een lieve vrouw.
En ze is echt super goed.
Ze weet echt alles te benoemen.Wat een zuiver medium.Wauw.

Tot gauw.XXX.




Ervaring van M met paragnost Biba   Ervaring van M met paragnost Biba   Ervaring van M geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk,
Ik wou je heel erg bedanken voor alles! Maakt niet uit hoe vaak ik dezelfde vraag stel, elke dag opnieuw, iedere keer sta je me bij met evenveel geduld en de juiste woorden. In deze moeilijke periode voor mij ben jij de persoon die me dat beetje rust kan geven. Jouw antwoorden zijn oprecht, eerlijk en duidelijk! En iedere keer heb je het bij het rechte eind. Je voelt alles zo goed aan. Zelden ben ik iemand tegen gekomen met zo een mooie persoonlijkheid! Heel veel liefs!







Ervaring van Julke met paragnost Anouk   Ervaring van Julke met paragnost Anouk   Ervaring van Julke geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Je hebt altijd gezegd je tweelingziel gaat komen en is nu ook gekomen. Bedankt voor je adviezen en inzichten elke keer. Je bent helemaal raak geweest. Liefs




Ervaring van M met paragnost Louisa   Ervaring van M met paragnost Louisa   Ervaring van M geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  voor herhaling .
Mijn dag kan niet meer stuk . Nogmaals bedankt.




Ervaring van Mila met paragnost Isha   Ervaring van Mila met paragnost Isha   Ervaring van Mila geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Je bent echt een goed medium en je begrijpt mij. alles klopte tot in het kleinste detail. Wat ben jij goed. Tot snel .




Ervaring van Camille met paragnost Nina   Ervaring van Camille met paragnost Nina   Ervaring van Camille geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Wat een mooi en positief consult heb ik van je mogen ontvangen. Ik snap dat je altijd in gesprek bent. Gesprek resoneerde volledig met mijn proces. De laatste loodjes zijn zwaar maar door dit gesprek hou ik weer vertrouwen. Jij snapt als geen ander hoe dit proces verloopt. Je bent een topper. Tot snel .




Ervaring van Anoniempje met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniempje met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  To the point, snel en spot on. Sterrenhemel verdien je. Thx




Ervaring van Anja met paragnost Anouk   Ervaring van Anja met paragnost Anouk   Ervaring van Anja geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, even via hier laten weten dat hij inderdaad weer contact genomen heeft. Zoals jij al een jaar zegt. Dank je wel. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Chantal
  Ervaring met paragnost Chantal
  Vandaag of morgen krijg je bericht dat je lening is goedgekeurd zei ze, en inderdaad een uur later kreeg ik bevestiging! Dankje!




Ervaring van P met paragnost Chantal   Ervaring van P met paragnost Chantal   Ervaring van P geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Lieve Rhais. Vanmorgen had ik een gesprek met jouw. En dit heeft mij heel veel duidelijkheid gebracht. Een TOP coach. Ik heb ervaren dat jij op een diepere laag precies aanraakt waar de oorzaak van de problemen liggen. Dank je van Harte. Het consult met jouw bracht me veel rust.
Angelina




Ervaring van Angelina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Angelina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Angelina geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Een loepzuiver medium. Integer en sympathiek. Oordeelt niet. Bedankt Gazali.




Ervaring van Peter  met paragnost Gazali   Ervaring van Peter  met paragnost Gazali   Ervaring van Peter geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Ik bel je al heel wat jaren en wat ik ook doe waar ik ook doorheen ga ik kan met alles bij je terecht. Elk proces zwaar of niet jij helpt me er altijd weer doorheen met de juiste inzichten en adviezen zodat ik de juiste keuzes kan maken voor mezelf en je ook daarin weer tegemoet komt ter ondersteuning.
Jij zal geen mensen aanspreken in wat ze willen horen maar ook de minder leuke feiten ben je secuur in.
Mvg




Ervaring van Stephanie. met paragnost Sharida   Ervaring van Stephanie. met paragnost Sharida   Ervaring van Stephanie. geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis,
Ik heb je voor de eerste keer gebeld en wauw wat een mooi consult mocht ik krijgen. Ik kon uren met je doorgaan omdat je haarfijn aanvoelt, positief/negatief, maar je geeft eveneens ook tools mee waar je iets mee kan doen. Dat is heel fijn. 1000 sterren waard! Ik wil je heel hard bedanken dat je mij tot rust hebt gebracht en ik hou je zeker op de hoogte.
Veel liefs, N.




Ervaring van N.E. met paragnost Thaiis   Ervaring van N.E. met paragnost Thaiis   Ervaring van N.E. geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stephanie
  Ervaring met paragnost Stephanie
  Beste Stephanie, eindelijk kon ik jou bereiken, zo lang moeten wachten, zo gelukkig om jou te kunnen spreken. Ik hoop dat ik je nog eens kan terugbellen, heel veel lieve groetjes en dank, je bent de beste! J.G.




Ervaring van jenny met paragnost Stephanie   Ervaring van jenny met paragnost Stephanie   Ervaring van jenny geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost
  Ervaring met paragnost
  Lieve lobke,
Bedankt voor je voorspelling. Je tijdstip was op perfect. Ik heb er alle vertrouwen in dat de rest van je voorspelling uit zal komen. Bedankt




Ervaring van Chantal met paragnost   Ervaring van Chantal met paragnost   Ervaring van Chantal geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Chapeau voor Richard, heerlijk nuchter met een flinke dosis humor. Draait er niet omheen, is duidelijk en eerlijk. Had hem 3 jaar geleden voor het eerst gesproken, kreeg toen te horen dat het niks met die persoon zou worden. Niet leuk om te horen maar hij heeft als enige gelijk gekregen. Zojuist weer gesproken en een prachtige reading gehad. Dank! Groetjes, A




Ervaring van A met paragnost Richard   Ervaring van A met paragnost Richard   Ervaring van A geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roma-Tari
  Ervaring met paragnost Roma-Tari
  Roma, je zei het al dat ik plotseling iemand zou leren kennen. En ja hoor tot mín grote verbazing leer ik iemand kennen met wie ik die connectie heb zoals je dat al zei. Ik hou je op de hoogte over ons contact. De rest van de voorspellingen zijn ook al uitgekomen. Bedankt dat ik altijd bij je terecht kan. Dikke knuffel Cynthia.




Ervaring van Cyn met paragnost Roma-Tari   Ervaring van Cyn met paragnost Roma-Tari   Ervaring van Cyn geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Je bent echt 5 sterren waard. En ik ga luisteren. Zeer wel bedankt.




Ervaring van Malika met paragnost Anny   Ervaring van Malika met paragnost Anny   Ervaring van Malika geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabina
  Ervaring met paragnost Sabina
  Lieve Sabina, hartelijke dank voor de verhelderende en opliftende gesprekken. Ik sta weer met beide beentjes op de grond. Ik heb een ticket naar Londen geboekt. Het wordt tijd om de focus te veranderen. Dankzij onze gesprekken zie ik het weer helder. Het wordt tijd dat ik mijn pad weer ga bewandelen zoals het de bedoeling is voor mij. Finding my power. Thanks!




Ervaring van Jo met paragnost Sabina   Ervaring van Jo met paragnost Sabina   Ervaring van Jo geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Oprecht bedankt Sarah, met een foto en een minimum aan informatie wist jij onze relatie perfect aan te voelen, je beschreef ons beide met correct inzicht, via mail (een volle pagina) beschreef jij duidelijk wat zich in het verleden tussen ons afspeelde, klopt volledig. Dankjewel voor het duidelijke antwoord op mijn vraag naar de toekomst toe, heb door jouw antwoord veel rust ontvangen en kan de toekomst nu opnieuw vol vertrouwen aan. Respect voor de manier hoe jij een mailconsult aanpakt, kreeg helder en duidelijk antwoord. Veel liefs.




Ervaring van Hilde  met paragnost Sarah   Ervaring van Hilde  met paragnost Sarah   Ervaring van Hilde geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Ik bel Petrus regelmatig. Alles wat hij zegt klopt altijd, kan dingen heel goed aanvoelen en geeft heel fijn advies waar ik echt wat aan heb. Na ons gesprek sta ik altijd weer in mijn kracht.
Groet, Vanessa.




Ervaring van Vanessa met paragnost Petrus   Ervaring van Vanessa met paragnost Petrus   Ervaring van Vanessa geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anna
  Ervaring met paragnost Anna
  Hoi Anna, heb je gebeld ivm de liefde, wat ben je lief en zacht en leuk en grappig je voelde me goed aan. Ik ga er morgen zeker van genieten bij onze 1e date. Je bent zeker een aanrader want ik ga je zeker weer bellen.
Dikke verdiende knuffels, Annick.




Ervaring van Annick met paragnost Anna   Ervaring van Annick met paragnost Anna   Ervaring van Annick geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Hallo beau. Vanavond heb ik je voor het eerst aan de telefoon gehad. Je raakte gelijk "spijkers met koppen". Het kwam allemaal hard binnen en het leek alsof je in mijn gedachten zat. Ik zal zeker terugbellen. Gr de onzekere jonge vrouw.




Ervaring van S. met paragnost Beau   Ervaring van S. met paragnost Beau   Ervaring van S. geplaatst op 5 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Y, bedankt voor consult. je was zeer verhelderend. Het was precies raak.




Ervaring van Sherri  met paragnost Yuorah   Ervaring van Sherri  met paragnost Yuorah   Ervaring van Sherri geplaatst op 5 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Wat een mooie consult. No nonsens. Ik hoop echt als het gebeurd ik jou kan bellen om te zeggen, je had gelijk. Bedankt.




Ervaring van Sonia met paragnost Sarah   Ervaring van Sonia met paragnost Sarah   Ervaring van Sonia geplaatst op 5 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erkan
  Ervaring met paragnost Erkan
  What a great medium. This man is amazing. I called him and he says just in 3 days and you will get good news. And yes the third day i receive good news. He has said so many positive things and i'm seeing this now. He says other things that must come and i have full faith in it. You are so good and nice, thank you very much. You give me good advice for a beautiful life. I am very happy that i called you. And i have faith in what is coming. Thank you, you are a gem! And i will call you back soon to confirm your predictions.




Ervaring van Shanel met paragnost Erkan   Ervaring van Shanel met paragnost Erkan   Ervaring van Shanel geplaatst op 5 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden