Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenamsterdam.nl


  Paragnosten hulplijn in Amsterdam. Paragnosten bieden u inzicht in werk, toekomst en de liefde.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarina
  Ervaring met paragnost Sarina
  In 1 woord: TOPPER. Ik heb vertrouwen in haar.




Ervaring van Marina met paragnost Sarina   Ervaring van Marina met paragnost Sarina   Ervaring van Marina geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Lekker duidelijk antwoord. Recht door zee daar ben ik blij mee.




Ervaring van Mirella met paragnost Vitta   Ervaring van Mirella met paragnost Vitta   Ervaring van Mirella geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Jij hebt het gewoon echt iedere keer goed. Nu ook weer met bijzonder werk wat ik mag gaan doen. De gesprekken zijn superfijn: geen gezweef of gezwats maar gewoon normaal :). Bedankt Tess. Ik ga knallen.




Ervaring van I met paragnost Tess   Ervaring van I met paragnost Tess   Ervaring van I geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Ja, ik ga er werken. Joke had gelijk, ze zag groen licht. En het is inderdaad een go.




Ervaring van Ilse met paragnost Joke   Ervaring van Ilse met paragnost Joke   Ervaring van Ilse geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Soraya
  Ervaring met paragnost Soraya
  Dank je wel soraya, het gesprek met je gaf mij een goeie gevoel en een rust. Nu weet ik waar ga ik aan beginnen en wat moet ik veranderen. Hartelijk bedankt voor uw adviezen ik zal hun aannemen.




Ervaring van Jamila met paragnost Soraya   Ervaring van Jamila met paragnost Soraya   Ervaring van Jamila geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Zeer lieve dame met een enorm grote gave , ze wist me dingen te vertelen die ze eigenlijk niet kon weten. Cassandra is een kei in invoelen ze heeft me letterlijk omvergeblazen, ze behoort duidelijk tot de beste op deze lijn.




Ervaring van Visje met paragnost Cassandra   Ervaring van Visje met paragnost Cassandra   Ervaring van Visje geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Hallo Tineke, heb u zojuist aan tel gesproken. U zei dat ik me heel verbonden voelde met Spanje, en dat ik de stap ga nemen om daar te gaan werken wonen.Ook dat er een nieuwe man op mijn weg zou komen heel snel, ik heb de sleutel in de hand zei u en ik mag bepalen wat of hoe of met wie. Nou we gaan het zien of hopelijk proeven beleven. Laat u weten als uw voorspelling over mij gaat uitkomen. Lieve groet, Hannie.




Ervaring van Hannie met paragnost Tineke   Ervaring van Hannie met paragnost Tineke   Ervaring van Hannie geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoe
  Ervaring met paragnost Zoe
  Lieve Zoe,
Vandaag heb ik besloten om na al jou consulten een reactie te schrijven. Ik vind je top.
Een wijze vrouw en down to Earth
Voor mij ben je een top consulent.
Dank je om er telkens weer voor mij te zijn. Je vriendin. Je herkent mij gelijk als ik bel. Een echte Aanrader .




Ervaring van R met paragnost Zoe   Ervaring van R met paragnost Zoe   Ervaring van R geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Lieverd. Bedankt voor je reading. Je hebt het tot nu altijd raak gehad. Ook al is het niet altijd leuk om te horen . Ga zo door en we bellen snel weer x.




Ervaring van Vanessa met paragnost Mathilda   Ervaring van Vanessa met paragnost Mathilda   Ervaring van Vanessa geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Noura
  Ervaring met paragnost Noura
  Beste Noura, je hebt nog een keer de spijkers op de kop geslagen. Fantastisch. Gisteravond met elkaar gesproken en je hebt een hele puzzel in elkaar gezet. Top.




Ervaring van Nelly met paragnost Noura   Ervaring van Nelly met paragnost Noura   Ervaring van Nelly geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Lieve Exena, heel erg bedankt voor de gesprekken die ik met u heb gehad. Het voelt erg vertrouwd om met u te praten. U weet onmiddellijk wat er heeft afgespeeld, wat er nu gaande is en wat er gaat gebeuren. U bent 1 van de weinigen op de lijn die echt de realiteit weet te vertellen. U heeft mij gerustgesteld en weer vertrouwen gegeven. Met uw gaven heeft u mij ontzettend geholpen.
U bent erg goed.
Ontzettend bedankt. Tot bellens, dikke knuffel Kristal.




Ervaring van Kristal met paragnost Exena   Ervaring van Kristal met paragnost Exena   Ervaring van Kristal geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Het is net als of je met een engel spreekt,
daarom ben meer dan 10 sterren en 10 punten waard.
Ik bel je de volgende x zeker weer terug.
Groetjes van Loes.




Ervaring van Loes met paragnost Gazali   Ervaring van Loes met paragnost Gazali   Ervaring van Loes geplaatst op 30 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Goeieavond Dirk, ik als man ben niet zo'n lijnbeller, ik koos jou toevallig uit, en het was alsof het zo moest zijn. Je hebt voor mij eens uitgevlooid wat de persoon in kwestie eigenlijk betekende, en wat de bedoelingen waren. En je had het bij het rechte eind. Ik ga je raad opvolgen. Zeer vriendelijke groeten Rudy.




Ervaring van Rudy met paragnost Dirk   Ervaring van Rudy met paragnost Dirk   Ervaring van Rudy geplaatst op 30 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Altijd fijn om jou te spreken. Voor mij ben jij een topper op deze lijn. Lief, begripvol, medelevend en je oordeelt nooit. Ik weet ook zeker dat je juist zit met jouw voorspellingen, kleine dingen komen uit en veel zijn al uitgekomen. Dus ik heb alle vertrouwen in de rest. Dank je wel lieve Romyna. Tot heel snel weer. Liefs F en hopelijk gauw samen met J X.




Ervaring van F met paragnost Romyna   Ervaring van F met paragnost Romyna   Ervaring van F geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Karlien is een topper. Vriendelijk en lief. En haar uitspraken zijn goed en kloppen. Ik zou haar zeker aanraden.




Ervaring van Reggy met paragnost Karlien   Ervaring van Reggy met paragnost Karlien   Ervaring van Reggy geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rin
  Ervaring met paragnost Rin
  Hey Rin, wat was het weer een goed consult. Eerlijk en recht door zee groeten S.




Ervaring van S met paragnost Rin   Ervaring van S met paragnost Rin   Ervaring van S geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarina
  Ervaring met paragnost Sarina
  Wow Sarina, ik heb u 2 keer gebeld. Bij de 1e keer heeft u kaarten voor me gelegd. Bij de 2e keer heeft u onze foto's gelezen, wat u daarin allemaal uit kon halen is onvoorstelbaar. Alles klopte gewoon. Fijn ook dat u zegt dat alles goedkomt tussen ons, nu moet ik echt vertrouwen blijven houden. Ook bedankt voor de healing en de blokkades die zijn weggehaald. Ik ben echt benieuwd hoe de toekomst gaat verlopen, maar zoals ik hebt gehoord hoeft ik me geen zorgen te maken, zo mooi allemaal. Alleen het wachten is moeilijk, tijd is moeilijk te voorspellen zoals u zegt. Ik ga er gewoon voor en ik heb zin in de toekomst. Mochten wij weer contact hebben, zal ik u weer bellen. U bent echt 1 van de beste op de lijn Sarina, bedankt. Liefs L.




Ervaring van L. met paragnost Sarina   Ervaring van L. met paragnost Sarina   Ervaring van L. geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Sissy is een heel goed Medium, draait er niet omheen. Snel to the point, kort en duidelijk.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sissy   Ervaring van Anoniem met paragnost Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarina
  Ervaring met paragnost Sarina
  Wauw. Ik ben nog steeds sprakeloos na de foto Reading. wat kon jij alles goed zien en benoemen, zelfs dingen die je niet kon weten. Jij bent echt een van de beste op deze lijn.




Ervaring van J met paragnost Sarina   Ervaring van J met paragnost Sarina   Ervaring van J geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Er is niemand zo geweldig als Gunter, lachen dat we doen. Oneindig veel, maar dat doet hij bij iedereen ;) de beste MEDIUM. Bedankt Gunter voor mij telkens weer bij te staan x.




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarina
  Ervaring met paragnost Sarina
  Lieve Sarina, ik viel weg op 28/3 nog voor ik je kon bedanken. Maar wou toch even laten weten hoe bijzonder ik je vind. Ik kan niet beschrijven hoe uniek, sterk, zuiver en correct jij bent en dingen doorkrijgt. Kippenvel - moment vanaf eerste minuut. Je omschrijft exact wat bij me speelt zonder dat ik ook maar iets meer dan men naam of mijn foto heb laten zien. Ik kan gewoon niet anders dan je geloven en je vertrouwen. Alleen al met je sterke gaves heb je me veel rust gegeven in heel deze situatie.
Ik ga je zeker nog bellen over enkele weken.

Ik hoop dat iedereen deze mooie waardevolle ervaring mag meemaken met je. Je hebt me een heel kostbaar geschenk gegeven hiermee.
Dank je wel.

Veel liefs.




Ervaring van E. met paragnost Sarina   Ervaring van E. met paragnost Sarina   Ervaring van E. geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Wat een super fijne reading heb ik van u gekregen. Veel geleerd, alles wat u vertelde klopte. Voor de toekomst geloof ik zeker dat alles uitkomt. Echt een aanrader om te bellen.

Heel erg bedankt. Liefs L .




Ervaring van Anoniem met paragnost Olivia   Ervaring van Anoniem met paragnost Olivia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie u bent een betrouwbaar medium. Een topper op deze lijn. U geeft veel vertrouwen in deze tijd. Ik ga u zeker weer bellen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique het is zo fijn om met jou te praten. Heel vriendelijk je kan echt kracht sturen naar mensen. Vooral je voorspelling ivm de tijdsbepaling zijn zo treffend. Dankjewel.




Ervaring van Inge met paragnost Monique   Ervaring van Inge met paragnost Monique   Ervaring van Inge geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Zeer aangename man om mee te praten. Heeft ook een goed inzicht op je vragen.




Ervaring van Rita met paragnost Gazali   Ervaring van Rita met paragnost Gazali   Ervaring van Rita geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Hai dirk, ik had met jou een gesprek en het deed werkelijk deugd om iemand te horen die best wel op de hoogte was van het probleem waar ik mee zit. Heb aandachtig geluisterd, en achteraf beseft dat je heel juist zat. Je raad maakt me minder onzeker over mijn toekomst.




Ervaring van Rammetje met paragnost Dirk   Ervaring van Rammetje met paragnost Dirk   Ervaring van Rammetje geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk bedankt voor je mooie voorspellingen. Alles wat je tegen mij hebt gezegd is uitgekomen. Van de verhuizing en dat ik een kleindochter krijg. Super blij ben ik met jou een aanrader.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarina
  Ervaring met paragnost Sarina
  Lieve Sarina, ik heb je 2 keer gesproken. Je hebt mij veel uitleg gegeven over de foto waar we met z'n 3tjes staan. Ik ben heel, heel blij met de blokkades die je hebt verwijderd. Na ons gesprek heb ik een uur voor me zitten staren en jouw stem steeds gehoord wat je te vertellen had. Een ander was mij helaas voor, daarom jouw niet meer kunnen spreken en bedanken voor je gesprek.

Ik ben echt onder de indruk van je reading. Het is nu de 2 weken afwachten bij mij en daarna de rest.

Heel erg bedankt voor je gesprek uit het diepste van mijn hart.

XXX.




Ervaring van lus met paragnost Sarina   Ervaring van lus met paragnost Sarina   Ervaring van lus geplaatst op 27 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, wat ik in jou apprecieer is dat je me niet langer aan de lijn probeert te houden dan nodig en antwoord op mijn vraag zonder daar andere dingen bij te betrekken. Kort maar krachtig en tools waar ik wat mee kan. Scherp dat je me ook duidelijk maakte dat ik soms verkeerd reageer en andere reacties daardoor krijg dan wat ik initieel hoopte. Ik heb dat in praktijk omgezet en dat levert alleen maar positiviteit op en meer openheid van mijn partner. Bedankt om mij in dit proces te helpen meekijken op de juiste manier en altijd juist. Tot hoors.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lyndi
  Ervaring met paragnost Lyndi
  Lyndi zegt gelijk wat er speelt. Moet niet lang nadenken. Zalig als je niet veel moet zeggen en dat de uitleg zo duidelijk is. Ze is een parel op deze lijn.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lyndi   Ervaring van Anoniem met paragnost Lyndi   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lyndi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Han
  Ervaring met paragnost Han
  Han wat zie je dingen toch scherp. Bizar gewoon. Je pikt de juiste emotie en energie op en bent heel concreet en consistent. Dank je voor je inzichten heel waardevol.




Ervaring van Anoniem met paragnost Han   Ervaring van Anoniem met paragnost Han   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Mathilda u bent een topper.
Alles klopt wat u mij vertelde.
Dank u wel voor de goede reading.
Tot snel weer.




Ervaring van Wilma met paragnost Mathilda   Ervaring van Wilma met paragnost Mathilda   Ervaring van Wilma geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Wat een prachtige vrouw is dit, heel empathisch, ze verteld wat ze ziet in chronologische volgorde. Ook de dingen die niet leuk gaan verlopen verteld ze je. Maar dat vind ik heel fijn, je weet waar je aan toe bent. Kortom, pracht medium die met zaken komt waar je echt iets aan hebt en geloof me, ik heb er heel veel gebeld, Odette springt er met kop en schouders bovenuit.




Ervaring van T met paragnost Odette   Ervaring van T met paragnost Odette   Ervaring van T geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sasa
  Ervaring met paragnost Sasa
  Sasa kan situaties goed beschrijven, invoelen en vooruit kijken. Zeer de moeite waard om te bellen. A.




Ervaring van A. met paragnost Sasa   Ervaring van A. met paragnost Sasa   Ervaring van A. geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erika
  Ervaring met paragnost Erika
  Lieve Erika, zopas een e-mail consult mogen ontvangen. Bedankt voor eerlijkheid. Onwaarschijnlijk hoe je de situatie aanvoelde en hebt omschreven. Je hebt me echt omver geblazen. Toppertje .




Ervaring van S. met paragnost Erika   Ervaring van S. met paragnost Erika   Ervaring van S. geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden